Torsdag#1



Typ tjena. En vecka sen och ingen vill längre läsa vad jag har att skriva för jag är en dålig människa (som är glad över saker jag presterar=verkar dryg, o.s.v.) - antar jag att folk tänker!! Ehm ok jag är hungrig och mina pruttar har stinkit i flera dar, tror jag är extra mycket Gnellen. Just nu.

men "det har varit så mycket nu".

¤ Jag fixade fyra jobb (ok jag väntar på svar från ett av dem, men det skall börjas med till sommarn så lär ändå ta tid).
¤ Min medicin är OVER - jag är nervös och sorgsen ty det är som att ha tagit farval av en närstående. Farväl för absolut sista gången. Kanske skall skita till det och lura in mig i det där igen.
¤ Inväntar dålig avsättningsperiod där jag mår fys- och psydåligt av att jag inte får något s.k. uppåttjack längre.
¤ Fixar saker och grejer och andra ting med min nya skola. Södertörns högskola, om ni kommer ihåg.
¤ Försöker rädda livet på min farmor.

PLUS typ viktigast: jag jobbar natt och kväll och hade det första dagpasset igår (fick inte sova mycket kanske) så med få valda ord nämner jag detta:

När jag inte jobbat har jag sovit. Känns ganska vettigt ändå? "gusåduktigt, jag fortsätter läsa"

okejhejdå

Fredag#1





Borde jag ha sagt på alla arbetsintervjuer om mig själv,
att jag har svårt att bestämma mig
för vem mina läppar skall tillhöra?

Torsdag#1



Har köpt en massa nya jeans skall jag säga. Blir så när alla byxor från favoritmärket kostade 60SEK helt plötsligt. Tyvärr ser jag väl inte lika bra ut som hon i jeans, men jajaja.



men en dag skall jag bli.

Onsdag#3





Ser ju ut som att jag har fett med lugg, men den är väldigt ojämnt klippt så man kan ändå inte ha den bakom öronen. Bara ett PS så där om hur jag har det.

Vissa dagar vill jag ha undan det jävla bäverbot fast samtidigt vara mån om att visa att luggen har en existens. Då gör jag detta:
Sätter upp den med hårnålar/-spennen/-klämmor
Gårrunt så några timmar
Lämnar dem i under natten.
På morgonen tar jag ut dem, och då vips när jag fäller ned luggen så är den en väldigt volymig uppenbarelse.

Sen är det ju bara att spraya på så det luktar gott och håller sig.
Dagens tips, dagens tips, la lalala la, dagens tips.


Onsdag#2





Det här borde man ju göra oftare! Känns jäkla bra. Samlar för övrigt in vuxenpoäng när jag skickar arga eller formella mail.

Onsdag#1





Den här nyckelringen har jag ju letat efter!! Så nu är jag extra gladis. Så pass glad att jag tröttar till bilden i paint för att det går långsammare=mer tid att titta på den=förverkligar faktumet att den är min.

Tisdag#1





Mitt saknade är tillbaka och det med bravur! Tunnare jacka medför längre hår. Alt, helt enkelt, plats för fler accesoarer, och mitt löshår är den bästa accesoaren jag kan ha! Aldrig trivs jag så bra med mig själv som med så långt hår.

Måndag#1







Inköpställen är ju onödigt att nämna alla ty de finns överallt, men faktum kvarstår att jag inte vet vilken av dessa man skall ha eller om man ens skall ha en sån här. Kanske bara en vanlig jävla tunnt stickad i en nyans likt den andra bilden? Fast en sån hittar jag ju ingenstans.

Söndag#1






Försökte blanda in fler färger än brons- och silvernyanserna, men detta gjorde jag alldeles för svagt. Fyllde i mer sen och det blev bättre, men för att inte fylla hela förstasidan med bilder på mina ögon postar jag upp en bild med bättre resultat i veckan.

Men det blev en vackert skimmer, det är dit jag vill komma!

Lördag#1



Skulle varit på avskedsceremoni idag men hade huvudvärk hela dagen och blev asstressad av att inte hitta min ödlepiercing som satt i ögonbrynet hela tiden. Så jag låg så här och var lika metal som alltid.



Fredag#1



Den här båten Patricia vid Slussen i Stockholm. Där behöver ni ju inte äta. Min sås på buffalogräsvodka smakade som random tomatsås, huvudingrediensen i mina tortellinis skulle vara svamp - det var 98% morötter, de glömde bort min växel och idag är jag magsjuk.

Positivt var ju att alla i sällskapet tog av varandras mat och var jävligt fräna mot varandra. Jag hade inte träffat dem på sju år.

Men aja diarré och ont i magen gör att jag inte orkar blogga om banalt intressanta saker. Längtar ju tills jag kan få visa upp den fräcka frisyren jag hade.

Torsdag#1






när man hittar knark på tröjan? Annars är ju tröjan fin.

Onsdag#1



Dreamcatcher (2003) sci-fi/drama - kändes som att den hade bortklippta scener men jag gillade den. Mest för att det är Stephen King antar jag.
Catch 22 (1970) krig/komedi - fy fan vad jag inte orkade med den. man önskar man var född på 60-talet och tyckte det var fett håll-igång
Saw 6 (2009) skräck - bra förstascen mer än generellt (ni vet de klassiska förstascenerna i den här filmserien... ibland undrar vad de skall vara bra för och de är mest jobbiga att titta på). tänker ofta på en del av scenerna. Inte för äckleriet, utan för att det här faktiskt var en talande film om någon som omedvetet har makten över vem som får dö och inte.
Frenzy (1972) brott/thriller - märks att det är 70-tal med långa scener och färre kameror, men en jäkla bra story. att mördaren lyckades få andra att bli misstänkta höll tittaren kvar!
Grosse Point Blanc (1997) action/komedi - mja den var lite kul, men inte så rolig som genren "komedi" gav förväntningar

Inte lika pruttkorta som förra gången. Skall bättra mig på att ge såna.


Tisdag#1



Sista ansökningsdag inför sommarens kurser, och här nedan ser ni resultatet.



Innan sommaren läser jag kursen Typografi och typsnittsdesign, och efter sommaren Medieteknik och webbpublicering I.

Bra investeringar tänkte jag! Dels inför framtida projekt jag skall delta i, dels till arbetet med min bloggi och det underbara nöjet den medför.

Måndag#1



Nya lösögonfransar måste köpas eftersom de här är så knäppa att de inte ens formar en normal ögonform. Jag skall ha Ardell den här gången! Svårfunnen liten lirare dock.




Söndag#1





Lördag#1





Kammade hem den här snyggingen i lördags. Hatten också förvisso

Fredag#3



Det här med att skicka upp festbilder som alla ser likadana ut på bloggen, jag jobbar inte så. Det här väl ingen partyblogg kanske? Men jag tänkte att bara temat i sig på en fest jag bjöds till var värt att berätta om.

Det var färgtema - så att alla inte skulle komma klädda i svart. Jag tänkte ta mina turkosa underkläder, men då dessa låg i tvätten blev det min väldigt nyköpta röda klänning. Den syns inte på bild, men här har ni ett annat rött gäng.



Väldigt bra fest annars. Med gästlista, bar och flera slags rum. Dansrum, lounge, rökrum, snuskrum. Samma system som på krogen, fast billigt och roligt. Plus för att jag inte kände nån heller.

Fredag#2





Klockis kom i en sån här. Den är lite fin den.

Fredag#1






Här är bilden på hårfärgningen jag utlovade. Efter många om och men så blev det dessa nyanser. Jag gillar det.

Torsdag#2






Torsdag#1





Vill ju allra helst ha en turkos och en modell större, men du får duga lilla vän. Åker in till och köper inom kort, ihop med några färgglada armband 2SEK styck.

Den här ljuvliga passar ju dessutom klockers (får man säga så?) med julklappsklockan´- som nu äntligen pryder min vänstra lilla handled! :D

Onsdag#1





Tisdag#1



Jag skiter fullständigt i att våren är här. För mig är det inte vitigt att kunna klä av mig och visa hud, ha på mig lätta skor, dricka öl utomhus. Jag har än idag inte förstått varför det är det folk längtar till. Tycker mina vänner och andra är så fasligt töntiga att jag hatar dem, när de berättar om hur de längtar och postar nån jävla bild på ett linne de skall köpa. Som om de inte har tusen linnen redan.

Samtidigt tycker de jag är emo, mörk&svår, låtsasgothare när jag säger att jag gillar skugga, regn och att ha mycket kläder på mig. Jag köper det.

Det enda jag ser fram emot är att kunna bruka min nya cykel.



Måndag#2







Måndag#1



Den vackra skapelsen här nedan är god för 15 000 SEK, vilket i vilken annan valuta som helst  ligger runt ~40 tusen miljarder. Jag tycker om att se på det, och skulle gilla att bära det. det är skapat av Tom Binn, på en hemsida vars eminenta smycken jag skall lägga upp mer av.



Söndag#1





Som vanligt blir jag ledsen när solen skiner för ofta och gärna. Solbrillor när det är snö ute är inte min grej, för jag vägrar se ut som nåt bohemmongo som materiellt försöker skynda fram våren.

Lördag#1





Båda middagarna gick bra, tackar som frågar! Jag förvånas fortfarande att sällskapet från både fredag och lördag fick mig att skratta.

Nu kan jag säga att jag ätit krabba också. Lika babariskt att äta som kräftor, men jävligt gott också. Ostbricka till det, whiskey i kaffet, och jag hade sönder ett förjävlans dyrt glas. Ollon.

Nåväl. En googlad bild på en krabba passar ju bra nu tänkte jag.

Fredag#1





Gillar ögonbrynen jag har här. Fast de passar bäst med lösögonfransar, för då blir ögonen stora och så krävs stor ögonbryn till det.

Kanske har det ikväll.. Fast i övrigt ser jag inte ljust på helgen. Ikväll är jag bortbjuden på middag hos Jokis mamma, på lördag hos Jokis pappa. Tidigare gånger har jag inte känt någon trevnad.

Torsdag#1



Betnér på Bandit - hade missat samtliga två fredagar, men det skulle man kunna lyssna på via nätet. Då tänkte jag göra det när städar. Tyvrr tar det ett jävla tag att hitta sidan där man kan lyssna, och det krävs många försök att trycka på play förrän det står klart för mig att man måste ha iTunes installerat. Synd, eftersom jag hatar Apple.

Men jag gillar Magnus och och gillar Bandit så jag gav mig an på att installera det ändå. Efter en tid kom det här meddelandet upp:



Då fick jag installera om det. Man hade ju liksom hunnit bli klar med städningen!

Nåväl. Jag installerade och lyssnade. Synd att det vat ovärt då! De hade klippt en massa och så kom ett jingel på 40 000 miljarder db. Får ta och komma ihåg att lyssna på fredagar klockan två istället då.

Onsdag#1



Man säger som det är. Vad är grejen att inte göra det? Jag har faktiskt aldrig kommit på vitsen med att ljuga.

Ljug på ett språk som du behärskar. Det kommer inte att få dig framstå som en bättre människa i mina ögon, men jag hånskrattar inte åt dig under kvällen efteråt, och jag slipper minnas att du ljugit eftersom allt ba blev en udda sits.

Be om ursäkt för att du ljugit. Där kan du välja språk.

Skippa att ge mig anledningen "det kändes så konstigt att säga.." HELOW? Du kan inte ens föra dig i det ryska språket, du hittar på ord och hoppas jag fattar - räcker det inte med konstigheter bara där?

Fan skärp dig.

Partiskt riktat till min mamma. Tänkte ringa och säga det snart. Fast hon har ju iofs sällan tid att lyssna med örat. Hon brukar lyssna med axeln. Där ligger jag och tror att hon hör allt jag säger.

Tisdag#2



Är så sned på min mamma nu. Hon ljög, och det var fett märkliga situationen. Här skall ni få höra vilken prutt hon betett sig som.

Vi brukar snacka ryska med varandra. Jag har lärt henne, men hon är ju tveklöst sämre än jag. Vi småpratar lite med varandra på detta språk och jag ställer en fråga, gällande en kompis till henne som skall bo där ett längre tag. Frågan beträffar var kompisen skall sova nånstans, och till svar får jag, på ryska, på soffan. Sen krystar hon fram en mening till där hon hittar på ett ord för svenskans "sovsäck". Översatt till svenska säger hon att han kommer ha med sig ett "att-sova-paket". Man ba jaha, ok.

Senare säger hon att han skall sova i sovrummet. Okej. Jag bortser från den märkliga föreställningen av min mamma i en säng bredvid en annan man än min far, och blir fly förbanna på att hon ljuger. Inte bara ljuger, utan liksom... krystar fram en lögn. Förstår ni vad jag menar? Hon hittar på ett låtsasord - för det är ju precis vad det är.

Om ni tycker att jag skrivit lite konstigt är det bra, då framgår det att hela samtalet var konstigt. För de som inte förstår att det är konstigt skall jag författa lite riktlinjer när det gäller att ljuga. Kommer strax.

Tisdag#1



Tre stora stadion (idrottsanläggningar med brutala läktare) dominerar i Stockholm. DIF bor på Stockholms stadion, Bajen på Södra Stadion och AIK på Råsunda Stadion. Jävla massa babbel på dig Ellen, varför pratar du om sport?

Mjaa för att en positiv vind blåste mig åt ett jobb på just Råsunda. Jag skall jobba där 29/3-16/10. Det var en varm vind tydligen för jag kände så mycket värme i hela kroppen och slappnade av under vägen hem så till den milda grad att jag var helt slut sen. Det var ju bara en intervju kan man tycka, men det förändrar så mycket nu. Det förändrar mitt sätt att se på mig själv - FRÄMST.

Så nu kommer jag prata lite lite grann om sport, men det är mer ba för att berätta vad som hänt på jobbet. Mitt första pass blir EM-kval; Sverige mot Moldavien - det tycker jag är asballt! Om ni tittar på det kan ni ju tänka att lilla Ellen står där och är en vettig människa för ovanlighetens skull.

Kul ändå att jag inte ens hann berätta hemma för Pappa att jag fått jobbet. Jag ba kom in och hade inte ens öppnat munnen förrän han fattat. Jag lös så. "Så där mycket har du inte lyst på år och dar ju, raring." Fan vad. Bra.

RSS 2.0