Torsdag#1



Bloggen är ful, tänker jag varje lektion. Det är två gånger i veckan. Det är tillräckligt ofta för att jag inte skall ha velat gå in här och skriva. Dumt, eftersom jag tänker att jag vill skriva hela tiden, och har saker att berätta, och flerfaldigt bilder att publicera. Mest överredigerade bilder på mig.

Med motivet är i åtanke är det självklart snygga bilder så kan jag fortsätta ändå. Ändrar bloggi någon annan dag. Hårfärg också.

Observera dock att jag har förlagt min kamerakabel så det kommer inte alltför många aktuella sakelisaker. Kollossalt aktuellt är däremot att jag besitter förmågan att se olycklig* ut ganska ofta. Får höra det JÄMT. Här har ni bildexempel.



*nja det tycker jag inte! Bara emo.

Söndag#2



Efter att ha hängt på rummet och ritat(=pluggat) och kollat på TV stod hjärtat stilla i en liten men förjävligt smärtsam stund.

Jag skulle rätta till armbandsuret och får då se kraftigt röda märken på vänster arm, precis intill klockan. HELVETE, neeej, inte fan har jag lyckats göra det här i sömnen OCKSÅ???

Räknade blankt med att jag hade skurit mig, men jag gick på mitt schizos dumma jävla skämt. När jag var en annan människa (för det är jag ju helt plötsligt, därför dessa nyktra minnesluckor om dagarna) hade jag kladdat av ketchup där för att jag inte hittade en servett.

Fan inte okej att skämta så. Dumt.

PS. Ketchup smakar inte gott så här torkat

Söndag#1



Ok nu snackar vi sport!!!!!T
Mina tre senaste jobbtillfällen bestod av en landskamp, ett derby och en "vanlig" AIK-match.

Landskampen mot Moldavien vann Sverige. Stressigt och roligt, det kryllade av barn som kunder, bidrog till mer skoj. Fick ta emot beställningar på ryska och engelska också.

Derbyt (betyder DIF-AIK) var ju sanslöst som vanligt. Vi fick evakuera p.g.a. bengaliska eldar och rök överallt. Kände ett os av adrenalin när man fsprang igenom en rödfärgad rök och höll för näsan. Kunderna var fulla och jobbiga. Fler beställningar på engelska, kul.
På vägen hem gick bussar sönder, chaufförer fick på truten för att de inte körde iväg med den trasiga bussen, polishelikoptrar var inte fega med sin närvaro. Stod stilla med en buss i 50 minuter, men jag kom hem till sist.

AIK-Mjällby, dagens match. Kollade upp de där lirarna på hitta.se för att plugga på lite ifall det skulle komma någon från Mjällby och mucka gräl och ba "du vet inte vem jag är och var jag kommer ifrån!". Jo, från Blekinge, och du pratar inte skånska, du pratar listerländska. In your face, och skulle du ha en daim eller? Även här beställningar på andra språk. Språknurd som jag är ger detta mig ett "karriärboost". Så, nu har man brukat det ordet, helt jävla allvarligt dessutom.

Är bra på det där jobbet, för jag är så jäkla snabb. Fast synd att allt jag hittills tjänat redan behövt spenderas på dyr skollitteratur och pruttovärt pris på Lokaltrafikskort. Jäkla horungar

Fredag#2



Tar mig i kragen efter ha gråtit och skrikit och rivit sönder ännu mer sängkläder. Fick visst blå ögon på den här bilden.



Är fortfarande lite ledsen, men kanske går över med en skål indisk raita.

Fredag#1



Varför blir det så här?

Länge väntar jag med att städa mitt rum. Nu var det så pass länge till den grova grad att jag fick skura bort inkletad kinesisk soja. whAt.

Passade på att dammsuga ordentligt, samla ihop en kasse skräp, en platpåse med petti-pantti och bytte sängkläder.

Förresten var det ju trasiga lakan också.

Lite äckligt - vill man tycke, men när man varit så trött som jag (menar trött och inte sömnig) ser man det inte.

Nya anledningar till att jag inte skriver nåt:
Skolan började och jag tänker mest på den, som på någon jag tänker känslomässiga tankar om.
Jag var ledsen idag.
Är ofta hängig och slut.
Har inte ätit på fyra dagar och bajsar konstigt hela tiden.
Inser faktum att utsättnigsbesvären kommer när som helst.

Mina vårdare säger åt mig att skriva mer om min sjukdom. Okej jag skall.

Fortsätt läsa nrä det kommer sjukdomsinlägg, det gillar de.

Onsdag#2



Ser på de senaste inläggens rubriker att det bara har kommit ett om dan, om ens det. Så lamt och tragiskt av mig tycker jag.

Det är ju knappast så att jag saknar bloggvirke.

Skall förresten inte jobba så mycket i april, har just nu bara två tillfällen inbokade. På fem jobb?! Juste, sa ju inte att jag hade blivit given ett femte.

Det skall bli en bloggig månad nu.

Onsdag#1



Eh nej det blev ju inte så mycket av att skriva igår, för jag kom på att första studiedagen för Typsnittsdesign och Typografi var igår tisdag. Så det blev av att åka till den direkt, tiderna var mellan 16 och 19).

Efter det tog jag en after school-öl på irländsk pub och en basket of fries. Bad om mer grillkrydda ,fick ketchup, det svalnade, men de första tio minutrarna var de fantastiska, ty de var det första jag åt den dagen.





Jag och mitt sällskap satt därinne till vänster. Jag satt och spanade efter massa ryska inristningar, vilket såklart var vad jag hittade. Svenskar gillar att skriva var de kommer ifrån (Tyresö och Bollnäs), ryssar skriver sina namn.

Skitesamm, var ju gratis. Ba för att jag är tjej, faktiskt. Enda bra saken.

Tisdag#1



Hatar när det händer. En bloggare med ~400 bevakare berättar om mig inkl. länk och jag visar mig från min sämsta sida. Borde ha lagt in en nakenbild, men jag har ju bara jobbat och sovit. Jag som gillar mig själv naken bättre än pengar....

Nåväl. En ledig dag idag så när som på en kompis att träffa som jag egentligen vill träffa, och jag rä dessutom inte utsövd trots 13 timmar sömn, men jag börjar dagen med 100 koppar te (eller hur lång tid det nu tar att läsa blogginlägg på hög) och skriver lite med jämna mellanrum i min bloggi.

Är så trött men glad, för vinden har blåst i vägt mig.

RSS 2.0