Torsdag#1



Betnér på Bandit - hade missat samtliga två fredagar, men det skulle man kunna lyssna på via nätet. Då tänkte jag göra det när städar. Tyvrr tar det ett jävla tag att hitta sidan där man kan lyssna, och det krävs många försök att trycka på play förrän det står klart för mig att man måste ha iTunes installerat. Synd, eftersom jag hatar Apple.

Men jag gillar Magnus och och gillar Bandit så jag gav mig an på att installera det ändå. Efter en tid kom det här meddelandet upp:



Då fick jag installera om det. Man hade ju liksom hunnit bli klar med städningen!

Nåväl. Jag installerade och lyssnade. Synd att det vat ovärt då! De hade klippt en massa och så kom ett jingel på 40 000 miljarder db. Får ta och komma ihåg att lyssna på fredagar klockan två istället då.

Kommentarer
Postat av: Zandra - sminkblogg

Sv; Åh vad bra, då ska jag prova den blonderingen :D

2011-03-03 @ 14:24:28
URL: http://zandrassmink.blogg.se/
Postat av: Zandra - sminkblogg

Jag såg att du kommenterat lite till :D

Egentligen är det konstigt att man tar bort så mycket smink för att andra människor ska döma en. Man kan ju vara lika bra på ett arbete med mycket smink, på samma sätt som dom som inte har något alls :) Jag hatar det där, haha!

2011-03-03 @ 14:34:42
URL: http://zandrassmink.blogg.se/
Postat av: anna

Vad söt du är, bilden jag har på min dator är i samma storlek som på bloggen. Jag förminskar som för att behålla kvalitén. Om du skickar vilken upplösning du har på din bildskärm (pixlar i höjd och pixlar i bredd) så kan jag ta den oredigerade bilden, förminska till den storleken och sen försöka redigera den lika som den andra. Sen maila till dig :} Kram!

2011-03-03 @ 20:25:26
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Sandie

ja ska man ljuga så ska det låta bra åtminstone haha

2011-03-03 @ 23:12:35
URL: http://www.corso.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0